Застосування стимуляторів росту

Категорії

Для поліпшення схожості насіння, прискорення зростання і розвитку розсади, підготовки рослин до несприятливих кліматичних умов, а також захисту їх від різних шкідників та хвороб, застосовуються стимулятори росту.

Застосування стимуляторів росту дозволяє аграріям впливати на характеристики сільськогосподарських культур, підвищувати їх стійкість до захворювань і шкідників.

Відомо два види стимуляторів росту:

  • препарати з натуральних природних речовин;
  • препарати на основі синтетичних компонентів.

До природних стимуляторів здавна відносяться рослини кропиви та алое, бджолиний мед та природний гумус. Останнім часом особливою популярністю стали користуватися синтетичні препарати. Дуже важливо уважно читати інструкцію із застосування і чітко її дотримуватися. Пам'ятайте, що натуральні і штучні стимулятори не є добривами, тому необдумане підживлення рослин може привести до зворотного процесу. Є такі стимулятори росту, які розводять у воді і використовують для поливу, іншими обприскують листя, але всі ці препарати повинні застосовуватися в малих концентраціях.Обробляти стимуляторами росту потрібно в той момент, коли рослина перебуває у фазі розвитку і його клітини готові вбирати корисні речовини. У парниках і теплицях обробляти овочі та квіти можна в будь-який час. Але перш ніж використовувати стимулятори для рослин у відкритому грунті, звіртеся з прогнозом погоди - поливати або обприскувати напередодні дощу або в сильний вітер безглуздо: препарат змиє або здує.

Застосування якісних стимуляторів росту гарантує відмінні сходи розсади, стійкість до вилягання і отримання хорошого врожаю. У нашому магазині ви зможете вигідно купити стимулятор росту, отримати ефективний і якісний засіб для гарантованого позитивного результату.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину